Trial Kit Perfume Lelaki Raya 2024

RM100.00

Dapatkan Set Trial Kit Perfume Lelaki Raya 2024

Mulakan pengalaman bersama wangian Biebon dengan Trial Kit Koleksi Raya 2024. 5 wangian ini reka khas secara eksklusif dengan kehalusan wangian dari perfumer Biebon sendiri. 

Biebon Lou Neur

Not pembukaan untuk Biebon Lou Neur dari buah citrus, Limau. Kemudian, not White Paper dan Basil muncul memberikan lagi kesegaran yang maskulin. Bau not Woody mula muncul dari base not dan menambah element bau lelaki kepada wangian ini.

Biebon Tribute 

Biebon Tribute ialah wangian kayu amber yang mewah dan menggoda. Dijuarai oleh not Kelapa yang bergandingan dengan not Halia dan segar Nenas. 

Not pertengahan dari Tonka Bean berkrim, Vanilla sebelum Not asas yang lembut dari Sandalwood. Lapisan dari not Ambergris pula menambah unsur daya penarik dalam wangian ini.

Biebon Signature

Biebon Signature merupakan wangian dari kumpulan Woody Aromatic. Bau yang menyenangkan dan menarik wanita dari not lembut woody dan spicy not serta bersama-sama dengan not orange sitrus.

Perfect blend yang sesuai untuk casual wear, pejabat dan indoor aktiviti. Ia bukanlah wangian yang heavy tetapi lebih kepada not-not halus, namun memberikan kesan yang baik sehingga mendapat pujian dari ramai wanita.

Biebon Male

Male by Biebon adalah wangian maskulin yang memikat dengan kombinasi yang kuat dan memukau. Aroma kayu dan rempah yang klasik memberikan karakter yang berani dan elegan. Kehadiran bau citrus memberikan kesegaran dan keseimbangan yang sempurna. 

Biebon For Him

For Him by Biebon adalah wangian yang dari aroma segar dari Mandarin Orange dan gentlemen dari not Cinnamon yang memberikan karakter yang kuat dan elegan, sesuai untuk penggunaan setiap hari atau acara istimewa. Keseimbangan antara bau citrus dan kayu memberikan kesan segar dan tahan lama.

 

Out of stock

Category:

Lihat Testimoni Pelanggan Kami

Based on 305 reviews
87%
(264)
10%
(30)
3%
(8)
1%
(2)
0%
(1)
N
Trial Kit Cikgu Wanita
Nur Aina binti Mat Shah
👍🏻👍🏻

Wangi sgt 😊

Much alike White musk from Body shop

Biebon - chery blooming bouqeet

Bau fresh, wangi dan tiap hari sy suka pakai, paling penting bau tu long lasting

Trial Kit Cikgu Wanita

Semua wangi. Paling saya suka Biebon for her. Bau lembut n tahan smpai blk sekolah. Overall semua wangi. Will repeat Biebon for her.

R
Trial Kit Nurse
Ramzah Abdullah

Trial Kit Nurse

Tak sama macam dulu

1st time beli,bau sangat wangi,kuat n tahan lama.Beli 2nd time,bau pun x mcm dulu n x tahan lama.

Women - Signature For Her

Men - Inspired Alexander

Men – Inspired Rome

good. bau yang enak

good. bau yang enak

S
Women - Signature Love
Saiful Nizam Bin Abu Bakar

NEW Love by Biebon (Signature Scent)

Wangi

Bau wangi

Biebon Ariff

Bau seakan sama dengan Paco Rabanne 1 Million

Biebon vigirous

I like the smell .nice and long lasting

A
Men – Inspired Dominant-B055 No 6
Ahmad khairulnizam Abd ghani
Powerrr..

Baikkk..packaging cun..wangian best..

M
Men – Inspired Mr. Cigar-TFd T0bacco 0ud
Muhammad Firdaus Abdul Ghani

Biebon Mr Cigar For men perfume

Bau dia mencucuk hidung,, pening rsa kepala sy..ade bau2 bunga jasmine pun ade kot

Ariff best sangat

Bau dia terbaik..puas hati

Mantap

Pembungkusan, penghantaran, kualiti semua terbaik.

E
Men – Inspired Rover-Moon Blank St4rwalker
Effendde Abdul Aziz Bin Mohamed Noor
Mont Blanc Starwalker

love the fresh scent. Repeated customer.

W
Women – Inspired Too Sexy-Lcm Hypnose
Wan Utma Mazrah Wan Abdul Samad

Biebon Too Sexy (Hypnose)

0