Men – Inspired Formal-Di n Gie Th3 One

RM59.00RM85.00

Biebon Formal memberi bauan segar buah oren dan pelbagai rempah ratus. Merupakan minyak wangi yang sesuai untuk pelbagai acara, dari temu janji bersama rakan atau makan malam romantik. Biebon Formal adalah wangian yang ‘deep masculine’ dari not Cedarwood dan Amber. Amber memberikan kemanisan dihujung bau dan kesegaran dari not Halia juga tidak ketinggalan. 

Top notes : Grapefruit

Heart notes : Ginger

Base notes : Amber, Cedarwood

Kandungan : 

Produk tidak mengandungi sebarang bahan yang berasal dari haiwan dan produk sampingan haiwan.

Tidak diuji di atas haiwan.

Arahan penggunaan:

  1. Sembur kepada titik nadi anda
  2. Untuk bauan tahan lebih lama, gunakan selepas mandi atau sebelum memakai baju.
  3. Sekiranya kulit kering, lembapkan kulit dengan losyen supaya minyak wangi kekal lebih lama.

Elakkan:

  1. Sembur dan gosok minyak wangi ke pergelangan tangan 
  2. Goncang botol minyak wangi sebelum guna
  3. Meletakkan minyak wangi di tempat bersuhu tinggi atau terdedah kepada matahari

Meletakkan minyak wangi di  (DITEMPAT YANG KELEMBAPAN TINGGI)

Beli 3 botol 50ml, PERCUMA 1 lagi botol 50ml
Beli 2 botol 50ml, PERCUMA 1 lagi botol 20ml

Jika ambil Promosi Jimat Beli 3, Percuma 1 :

Hanya pilih mana-mana 4 perfume idaman saiz 50ml, automatik botol ke-4 akan jadi PERCUMA (RM0.00) semasa Checkout!

Jika ambil Promosi Jimat Beli 2, Percuma 1 :

Hanya pilih mana-mana 2 perfume idaman saiz 50ml dan 1 botol 20ml, automatik perfume 20ml akan jadi PERCUMA (RM0.00) semasa Checkout!

SKU: N/A Categories: , Tag:

Lihat Testimoni Pelanggan Kami

Based on 305 reviews
87%
(264)
10%
(30)
3%
(8)
1%
(2)
0%
(1)
N
Trial Kit Cikgu Wanita
Nur Aina binti Mat Shah
👍🏻👍🏻

Wangi sgt 😊

Much alike White musk from Body shop

Biebon - chery blooming bouqeet

Bau fresh, wangi dan tiap hari sy suka pakai, paling penting bau tu long lasting

Trial Kit Cikgu Wanita

Semua wangi. Paling saya suka Biebon for her. Bau lembut n tahan smpai blk sekolah. Overall semua wangi. Will repeat Biebon for her.

R
Trial Kit Nurse
Ramzah Abdullah

Trial Kit Nurse

Tak sama macam dulu

1st time beli,bau sangat wangi,kuat n tahan lama.Beli 2nd time,bau pun x mcm dulu n x tahan lama.

Women - Signature For Her

Men - Inspired Alexander

Men – Inspired Rome

good. bau yang enak

good. bau yang enak

S
Women - Signature Love
Saiful Nizam Bin Abu Bakar

NEW Love by Biebon (Signature Scent)

Wangi

Bau wangi

Biebon Ariff

Bau seakan sama dengan Paco Rabanne 1 Million

Biebon vigirous

I like the smell .nice and long lasting

A
Men – Inspired Dominant-B055 No 6
Ahmad khairulnizam Abd ghani
Powerrr..

Baikkk..packaging cun..wangian best..

M
Men – Inspired Mr. Cigar-TFd T0bacco 0ud
Muhammad Firdaus Abdul Ghani

Biebon Mr Cigar For men perfume

Bau dia mencucuk hidung,, pening rsa kepala sy..ade bau2 bunga jasmine pun ade kot

Ariff best sangat

Bau dia terbaik..puas hati

Mantap

Pembungkusan, penghantaran, kualiti semua terbaik.

E
Men – Inspired Rover-Moon Blank St4rwalker
Effendde Abdul Aziz Bin Mohamed Noor
Mont Blanc Starwalker

love the fresh scent. Repeated customer.

W
Women – Inspired Too Sexy-Lcm Hypnose
Wan Utma Mazrah Wan Abdul Samad

Biebon Too Sexy (Hypnose)

0