Men – Signature Male

RM69.00RM99.00

Male by Biebon dicipta oleh perfumer Biebon sebagai salah satu koleksi dalamΒ  Biebon Signature Scent. Male by Biebon ialah wangian memikat yang menzahirkan element maskulin dalam diri lelaki.Β 

Ia dibuka dengan campuran Citrus dan Rempah Ratus yang meriah, mencipta pengalaman permulaan yang menyegarkan dan menarik perhatian. Lama- kelamaan, not tengah dari bunga Jasmine dan Woody menambah kedalaman dan kemewahan pada komposisi wangian ini.

Not asas dari Musk dan Amber menghasilkan asas yang manis dan sensual yang melekat pada kulit. Dengan gabungan kesegaran, maskulin dan tarikan menjadikan Male by Biebon ialah wangian versatile yang meningkatkan keyakinan dan daya tarikan, menjadikannya pilihan yang sempurna untuk sebarang majlis.

Top notes : Citrus dan Rempah Ratus
Heart notes : Jasmine dan Woody
Base notes : Musk dan Amber

Butiran dan Bahan:

  • Vegan: Produk tidak mengandungi sebarang bahan yang berasal dari haiwan.
  • Cruelty-free: Produk dan bahan yang digunakan tidak diuji ke atas haiwan.

Arahan Penggunaan:

  1. Semburkan pada titik nadi.
  2. Penggunaan terbaik selepas mandi sebelum memakai pakaian.
  3. Untuk kulit kering, lembapkan kulit anda dengan losyen sebelum sembur untuk ketahanan maksimum.

Jangan:

  1. Sembur pergelangan tangan anda dan kemudian gosok dengan kedua-dua belah pergelangan tangan.
  2. Elakkan menggoncang botol.
  3. Jangan letak minyak wangi di tempat bersuhu tinggi untuk masa yang lama.
  4. Jangan simpan wangian anda di dalam bilik mandi.

Produk didatangkan bersama kotak keras berwarna hitam dengan reben untuk saiz 50 ml dan 20 ml.

Beli 3 botol 50ml, PERCUMA 1 lagi botol 50ml
Beli 2 botol 50ml, PERCUMA 1 lagi botol 20ml

Jika ambil Promosi Jimat Beli 3, Percuma 1 :

Hanya pilih mana-mana 4 perfume idaman saiz 50ml, automatik botol ke-4 akan jadi PERCUMA (RM0.00) semasa Checkout!

Jika ambil Promosi Jimat Beli 2, Percuma 1 :

Hanya pilih mana-mana 2 perfume idaman saiz 50ml dan 1 botol 20ml, automatik perfume 20ml akan jadi PERCUMA (RM0.00) semasa Checkout!

SKU: N/A Categories: , Tag:

Lihat Testimoni Pelanggan Kami

Based on 305 reviews
87%
(264)
10%
(30)
3%
(8)
1%
(2)
0%
(1)
N
Trial Kit Cikgu Wanita
Nur Aina binti Mat Shah
πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Wangi sgt 😊

Much alike White musk from Body shop

Biebon - chery blooming bouqeet

Bau fresh, wangi dan tiap hari sy suka pakai, paling penting bau tu long lasting

Trial Kit Cikgu Wanita

Semua wangi. Paling saya suka Biebon for her. Bau lembut n tahan smpai blk sekolah. Overall semua wangi. Will repeat Biebon for her.

R
Trial Kit Nurse
Ramzah Abdullah

Trial Kit Nurse

Tak sama macam dulu

1st time beli,bau sangat wangi,kuat n tahan lama.Beli 2nd time,bau pun x mcm dulu n x tahan lama.

Women - Signature For Her

Men - Inspired Alexander

Men – Inspired Rome

good. bau yang enak

good. bau yang enak

S
Women - Signature Love
Saiful Nizam Bin Abu Bakar

NEW Love by Biebon (Signature Scent)

Wangi

Bau wangi

Biebon Ariff

Bau seakan sama dengan Paco Rabanne 1 Million

Biebon vigirous

I like the smell .nice and long lasting

A
Men – Inspired Dominant-B055 No 6
Ahmad khairulnizam Abd ghani
Powerrr..

Baikkk..packaging cun..wangian best..

Biebon Mr Cigar For men perfume

Bau dia mencucuk hidung,, pening rsa kepala sy..ade bau2 bunga jasmine pun ade kot

Ariff best sangat

Bau dia terbaik..puas hati

Mantap

Pembungkusan, penghantaran, kualiti semua terbaik.

E
Men – Inspired Rover-Moon Blank St4rwalker
Effendde Abdul Aziz Bin Mohamed Noor
Mont Blanc Starwalker

love the fresh scent. Repeated customer.

W
Women – Inspired Too Sexy-Lcm Hypnose
Wan Utma Mazrah Wan Abdul Samad

Biebon Too Sexy (Hypnose)

0