Women – Inspired Pink Rose-ELV Ros3 di V3nts

RM59.00RM85.00

Biebon Pink Rose ialah wangian bunga yang mengandungi bunga mawar May dari Grasse, dengan tambahan dua jenis mawar, iris, cedar dan rempah ratus. Terdapat juga beberapa nota buah-buahan seperti pic dan anggur hitam. Namun wangian ini lebih kepada aroma bunga.

Beli 3 botol 50ml, PERCUMA 1 lagi botol 50ml
Beli 2 botol 50ml, PERCUMA 1 lagi botol 20ml

Jika ambil Promosi Jimat Beli 3, Percuma 1 :

Hanya pilih mana-mana 4 perfume idaman saiz 50ml, automatik botol ke-4 akan jadi PERCUMA (RM0.00) semasa Checkout!

Jika ambil Promosi Jimat Beli 2, Percuma 1 :

Hanya pilih mana-mana 2 perfume idaman saiz 50ml dan 1 botol 20ml, automatik perfume 20ml akan jadi PERCUMA (RM0.00) semasa Checkout!

SKU: N/A Categories: , Tag:

Lihat Testimoni Pelanggan Kami

Based on 310 reviews
86%
(267)
10%
(32)
3%
(8)
1%
(2)
0%
(1)

Bau dunhill blue tu ada..tp ada sedikit bau menyengat semasa semburan..tidak sesuai sgt utk kerja d luar..bau wangian tu ok utk yg bekerja d dlm ofis. Nanti saya nak cuba wangian lain pulak..bau yg fresh, tahan lama, Dan bau yg tinggal belakang semasa berjaln..terima kasih

A
Men - Signature Male
AHMAD ZULHUSNI AFIQ
Bau wangi tahan lama

Recommend..still wangi walaupon berpeluh..👍👍

Segak

Smell good..I like it,also thx for the gift.

Nice smell

N
Trial Kit Cikgu Wanita
Nur Aina binti Mat Shah
👍🏻👍🏻

Wangi sgt 😊

Much alike White musk from Body shop

Biebon - chery blooming bouqeet

Bau fresh, wangi dan tiap hari sy suka pakai, paling penting bau tu long lasting

Trial Kit Cikgu Wanita

Semua wangi. Paling saya suka Biebon for her. Bau lembut n tahan smpai blk sekolah. Overall semua wangi. Will repeat Biebon for her.

R
Trial Kit Nurse
Ramzah Abdullah

Trial Kit Nurse

Tak sama macam dulu

1st time beli,bau sangat wangi,kuat n tahan lama.Beli 2nd time,bau pun x mcm dulu n x tahan lama.

Women - Signature For Her

Men - Inspired Alexander

Men – Inspired Rome

good. bau yang enak

good. bau yang enak

S
Women - Signature Love
Saiful Nizam Bin Abu Bakar

NEW Love by Biebon (Signature Scent)

Wangi

Bau wangi

Biebon Ariff

Bau seakan sama dengan Paco Rabanne 1 Million

Biebon vigirous

I like the smell .nice and long lasting

A
Men – Inspired Dominant-B055 No 6
Ahmad khairulnizam Abd ghani
Powerrr..

Baikkk..packaging cun..wangian best..

M
Men – Inspired Mr. Cigar-TFd T0bacco 0ud
Muhammad Firdaus Abdul Ghani

Biebon Mr Cigar For men perfume

Bau dia mencucuk hidung,, pening rsa kepala sy..ade bau2 bunga jasmine pun ade kot

Ariff best sangat

Bau dia terbaik..puas hati

Mantap

Pembungkusan, penghantaran, kualiti semua terbaik.

0